OM

DJ PEPPA

RÖSTER OM DJ PEPPA

Info om dj peppa….


Jag har jobbat som discjockey sedan 1988. Första spelningen var i en samlingslokal strax norr om Gävle (Björke). Efter den spelningen låg dansgolven för mina fötter och vinylspelarna snurrade för fullt...

När jag jobbar så jobbar jag både på väska...alltså jag tar bara med mig cd-väskorna till spelningen. Skulle det behövas en fullriggs-anläggning inkl ljus så går det lika bra.

Skivväskorna innehåller alla tänkbara musikstilar som 70-tal, 80-tal, 90-tal, disco, hårdrock, dansband, pop, schlager, r´n´b...och mycket annan partymusik.

 

Numera så har jag uppdaterat mig så jag jobbar uteslutande med data. Jag spelar på en Pioneer XDJ-RX. Musikarkivet innehåller ca. 12.000 titlar (dvs det mesta finns).

Jag ger alltid mitt yttersta som dj oavsett antalet publik.

När jag bokas är det också den som bokar upp mig som bestämmer musiken! Jag spelar det han/hon vill att jag skall spela. Gästerna har dessutom i mycket högre utsträckning än för andra discjockeys chansen att önska låtar. Finns låten i arkivet så är det i stort sett en självklarhet att den skall spelas - allt för nöjda gäster...och icke att förglömma nöjesarrangören.


Tack så enormt mycket för spelningen igår! Musiken var right on point 👌🏼 Har aldrig sett våra vänner dansa så som igår och inte mig själv (eller Jakob) heller för den delen! Vi hade så roligt. Stort tack.


// Clara & Jakob SilfverbergTack för att du gjorde våran bröllopsfest så lyckad. Du spelade jättebra musik. Vi kan verkligen rekommendera Jimmy.

 

// Mvh Karin & Erik

 

Vi ville tacka för en toppenkväll, du var jättebra och vi är glada att vi valde just dig som DJ på vårt bröllop!

 

// Hälsningar Emelie och Alex


Tack för en toppenkväll med bra musik på vårat bröllop.

 

// Hälsar Fredrik & Camilla

DJ PEPPA HAR GÄSTAT

HITS FOR YOU / GÄVLE

HARRYS / GÄVLE

ARTON.78 / SÖDERHAMN

HEARTBREAK / GÄVLE

GARBO / GÄVLE

GARBO / SANDVIKEN

GARBO / FALUN

FAXE / SÖDERHAMN

HANGLOOSE / GÄVLE

DIRTY HARRY ROCKBAR / GÄVLE